- 401994
- Skladem
Skladem
Dehydratovaný výrobek. Základ pokrmu.
Bez přidaného glutamátu. Bez konzervačních látek.
Víte, že?
Sušení neboli dehydratace je staletími prověřený tradiční způsob uchování potravin, díky němuž již není potřeba přidávat žádné konzervační látky. Můžete tak mít svá oblíbená jídla vždy při ruce a připravovat je svým blízkým častěji.
Skladujte v suchu. Po přípravě ihned spotřebujte.
Pšeničná mouka
Cibule sušená mletá 21,9 %
Jedlá sůl
Extrakty (česnek, pepř, kmín)
Cibule sušená řez 5,1 %
Paprika sladká mletá 4 %
Živočišný tuk
Sušený sójový hydrolyzát
Aroma
Směs koření
Barvivo amoniakový karamel
Celer - Může obsahovat
Vejce - Může obsahovat
Lupina - Může obsahovat
Mléko - Může obsahovat
Sója - Obsahuje
Pšenice - Obsahuje
Ve 100g hotového pokrmu | 1 porce (200 g) hotového pokrmu | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 392,7 kJ/ | 785,4 kJ/ |
92,9 kcal | 185,8 kcal | |
Tuky | 1,9 g | 3,8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g | 1,2 g |
Sacharidy | 4,1 g | 8,2 g |
z toho cukry | 0,06 g | 0,12 g |
Vláknina | 0,4 g | 0,8 g |
Bílkoviny | 14,6 g | 29,2 g |
Sůl | 0,8 g | 1,6 g |
VITANA, a.s., Mělnická 133, 277 32 Byšice, Česká republika
Přidáme 500 g masa.
1. 500 g nesoleného masa (vepřového či hovězího) nakrájíme na kostky a prudce opečeme na oleji.
2. Vsypeme obsah sáčku, důkladně promícháme a přidáme 500 ml vlažné vody.
3. Vaříme pozvolna pod pokličkou, za občasného míchání, dokud není maso měkké (přibližně 55-60 minut).
Stejným způsobem můžeme připravit guláš v tlakovém hrnci. V tomto případě přidáme pouze 300 ml vlažné vody a vaříme mírným varem asi 20 minut.
Doba vaření: 55 - 60 minut.