- 111405
- Skladem
Skladem
Zázvor je důležitou součástí směsí na přípravu masových a zeleninových pokrmů, marinád, nealkoholických nápojů i sladkých jídel.
Koření jednodruhové.
Zázvor mletý
Celer - Může obsahovat
Cereálie obsahující lepek - Může obsahovat
Vejce - Může obsahovat
Mléko - Může obsahovat
Hořčice - Může obsahovat
Arašídy - Může obsahovat
Sezam - Může obsahovat
Sója - Může obsahovat
Neuvádí se
Pěkný-Unimex s.r.o.
Trojanova 16
120 00 Praha 2
Česká republika
Kuřecí v pivním těstíčku
4 porce, 45 min.
Suroviny:
600 g kuřecích prsou
100 ml olivového oleje
200 g hladké mouky
1 vejce
200 ml mléka
100 ml světlého piva
100 ml sójové omáčky
2 lžíce medu
řepkový olej na smažení
1 lžíce sezamových semínek
1 lžíce přípravku Kuře gril Avokádo
1/2 lžičky Chilli mletého Avokádo
1/2 lžičky Zázvoru mletého Avokádo
dle chuti: Pepř černý mletý Avokádo, sůl
Způsob přípravy:
Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a marinujeme je v oleji s přípravkem Kuře gril. Těstíčko si připravíme z mouky, kterou smícháme s vejcem, mlékem a pivem. Dochutíme ho solí a pepřem. V malém rendlíku přivedeme k varu sójovou omáčku a pak přidáme med, chilli a zázvor. Maso vyjmeme z marinády a důkladně jej obalíme v připraveném těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji. Takto připravené kuřecí maso dáme na talíř, přelijeme pikantní omáčkou a posypeme sezamovými semínky, předem upraženými na pánvi. Podáváme s nakládanou okurkou a marinovanými žampiony.