- 134250
- Skladem
Skladem
Nové koření se používá se do polévek, paštik, omáček, marinád, na všechny druhy masa. Kořeníme jím i kompoty, sladké pečivo a džemy.
Koření jednodruhové.
Nové koření mleté
Celer - Může obsahovat
Cereálie obsahující lepek - Může obsahovat
Vejce - Může obsahovat
Mléko - Může obsahovat
Hořčice - Může obsahovat
Arašídy - Může obsahovat
Sezam - Může obsahovat
Sója - Může obsahovat
Neuvádí se
Pěkný-Unimex s.r.o.
Trojanova 16
120 00 Praha 2
Česká republika
Vepřová roláda s omeletou
4 porce, 45 min.
Suroviny:
- 1 lžíce másla
- 2 vejce
- 2 vepřové panenky (cca. 250 g každá)
- 2 lžíce hořčice Delikates Avokádo
- 1 lžička Papriky sladké mleté Avokádo
- 1/2 lžičky Nového koření mletého Avokádo
- dle chuti: Bylinková sůl Avokádo, Pepř černý mletý Avokádo
Způsob přípravy:
Nejdříve si připravíme 2 omelety. Na pánvi rozpustíme máslo, nalijeme na něj rozšlehané vejce ochucené solí, krouživým pohybem pánve vytvoříme rovnoměrnou vrstvu, pánev zakryjeme poklicí a necháme ztuhnout. Stejným způsobem připravíme i druhou omeletu. Obě panenky nakrojíme podélně, ale ne úplně do konce. Jemně naklepeme na plátek cca 0,5 cm silný. Maso potřeme hořčicí, dle chuti osolíme a opepříme, okořeníme sladkou paprikou a novým kořením. Na konec na každou panenku dáme omeletu, stočíme a zabalíme do alobalu a pečeme cca 30 minut při teplotě 170 °C. Servírovat můžeme teplé i studené.