- 292669
- Skladem
Skladem
Přípravek je určený pro milovníky ostřejších pokrmů. Používáme na grilování všech druhů mas, ale i do gulášů, ragú a na minutky.
Naše kořenící přípravky jsou bez přidaného glutamátu, konzervantů a umělých barviv.
Kořenící přípravek sypký.
Jedlá sůl
Paprika mletá sladká
Chilli mleté (12,5 %)
Česnek sušený
Cibule sušená
Kmín drcený
Pepř černý mletý (1 %)
Nové koření mleté
Celer - Může obsahovat
Cereálie obsahující lepek - Může obsahovat
Vejce - Může obsahovat
Laktóza - Může obsahovat
Mléko - Může obsahovat
Hořčice - Může obsahovat
Arašídy - Může obsahovat
Sezam - Může obsahovat
Sója - Může obsahovat
ve 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 647 kJ / 154 kcal |
Tuky | 4,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Sacharidy | 18 g |
z toho cukry | 6,9 g |
Bílkoviny | 4,9 g |
Sůl | 59,6 g |
Pěkný-Unimex s.r.o.
Trojanova 16
120 00 Praha 2
Česká republika
Steaky se španělskou omáčkou
4 porce, 80 min.
Suroviny:
- 4 steaky z hovězí svíčkové (150 g každý)
- 4 lžíce oleje
- 2 lžíce hořčice Delikates Avokádo
- 3 lžíce přípravku Grilovací ďábelské Avokádo
Španělská omáčka
- 2 brambory
- 3 žloutky
- 1 lžíce hořčice Delikates Avokádo
- šťáva z jednoho citronu
- 300 ml olivového oleje
- 3 rozdrcené stroužky česneku
- dle chuti: Nové koření mleté Avokádo, Pepř černý mletý Avokádo, sůl
Způsob přípravy:
Z oleje, hořčice a kořenící směsi připravíme marinádu, potřeme s ní steaky a necháme maso minimálně hodinu odležet v chladu. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a dobře rozmačkáme. Žloutky smícháme s hořčicí a citronovou šťávou, postupně přilijeme olej a vymícháme na jemnou hmotu. Přidáme brambory a česnek, dochutíme a rozmixujeme. Steak grilujeme několik minut z každé strany (jak kdo má rád propečené). Podáváme se španělskou omáčkou a opečenou bagetou.