- 292639
- Skladem
Skladem
Tento hrubě mletý kořenící přípravek je ideální na steaky, bifteky, roštěnky. Je vhodný i na minutkové úpravy a grilování všech druhů mas.
Naše kořenící přípravky jsou bez přidaného glutamátu, konzervantů a umělých barviv.
Kořenící přípravek sypký.
Jedlá sůl
Pepř černý drcený
Česnek sušený
Hořčice bílá
Cibule sušená
Koriandr plody
Chilli drcené
Petrželová nať sušená
Celer - Může obsahovat
Cereálie obsahující lepek - Může obsahovat
Vejce - Může obsahovat
Mléko - Může obsahovat
Hořčice - Obsahuje
Arašídy - Může obsahovat
Sezam - Může obsahovat
Sója - Může obsahovat
ve 100 g výrobku | |
---|---|
Energetická hodnota | 1055 kJ / 252 kcal |
Tuky | 5,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 g |
Sacharidy | 33 g |
z toho cukry | 6,5 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 35,1 g |
Pěkný-Unimex s.r.o.
Trojanova 16
120 00 Praha 2
Česká republika
Steak se zapečenou zeleninou
4 porce, 80 min.
Suroviny:
- 2 lžíce hořčice Delikates Avokádo
- řepkový olej
- plátky hovězí svíčkové (4 x 180 g)
- 6 vajec
- 100 ml smetany ke šlehání
- 100 g strouhaného tvrdého sýru
- 4 uvařené a oloupané brambory
- 2 cibule, nakrájené na nudličky
- 3 stroužky česneku, nakrájené na plátky
- 1 cuketa, nakrájená na plátky
- 1 červená paprika, nakrájená na pásky
- 2 lžíce přípravku Steak Avokádo
- 1 balení přípravku Americké brambory Avokádo
Způsob přípravy:
V misce smícháme hořčici, kořenící směs Steak a 4 lžíce oleje. Takto připravenou marinádu pečlivě vetřeme do masa a necháme v chladu několik hodin. Zapékanou zeleninu si připravíme následovně: rozšleháme vejce, smetanu a sýr důkladně promícháme. Plátky brambor a všechnu nakrájenou zeleninu posypeme kořenícím přípravkem na americké brambory a smažíme dozlatova. Osmažené brambory a zeleninu přendáme do zapékací misky, zalijeme jí vaječnou směsí a pečeme v troubě 45 minut při teplotě 160 °C. Namarinované steaky grilujeme na středně rozpálené grilovací pánvi. Hotové steaky podáváme se zapékanou zeleninou.