- 290104
- Skladem
Skladem
Červené fazole jsou ideální zejména v mexické kuchyni, protože lze při jejich přípravě využít i výraznější kořenění. Ideální jsou napríklad pro prípravu Chilli con carne. Přípravu luštěnin můžeme oživit kořením a bylinkami - bazalkou, majoránkou nebo tymiánem.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %.
Fazole barevná
Cereálie obsahující lepek - Může obsahovat
Sója - Může obsahovat
Na 100g | % RI* na 100 g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1453 kJ/ | 17 % |
342 kcal | ||
Tuky | 1,2 g | 2 % |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | 1 % |
Sacharidy | 57 g | 22 % |
z toho cukry | 5,1 g | 6 % |
Vláknina | 5,5 g | - |
Bílkoviny | 23 g | 47 % |
Sůl | 0,03 g | 0,5 % |
* Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal) | ||
Sůl je v potravině obsažená výlučně v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku |
Podravka - Lagris, a.s.
Dolní Lhota 39
763 23 Dolní Lhota
Česká republika
Kód země původu suroviny*:
*CHN=Čína, POL=Polsko, ARG=Argentina, ETH=Etiopie, CAN=Kanada, USA=Spojené státy americké, MMR=Myanmar.
Návod k přípravě:
1. Přebrané a propláchnuté fazole namočte na 4 hodiny do vlažné vody.
2. Vařte doměkka a solte dle chuti před úplným změknutím.