Tento výrobek je prodáván na váhu a nemusí mít přesnou cenu. Vložením tohoto výrobku do košíku souhlasíte s tím,
že výsledná cena objednávky se reálně může mírně lišit dle hmotnostní odchylky. Případný přeplatek či nedoplatek bude vyrovnán při předání zboží.
Nejvhodnější úpravou celé husy je pozvolné pečení, během něhož se postupně rozpustí sádlo uložené pod kůží. Vhodná je kombinace s nádivkou, která obohatí chuť masa a zároveň do sebe vstřebá uvolňující se šťávy. ...
Vzhledem k charakteru masa a vysokému podílu vaziva je pro jehněčí kolínka nejlepší dlouhá tepelná úprava dušením nebo pečením, během níž maso změkne a zkřehne. Vykostěné koleno lze nakrájet na menší části a použít do ...
Samotná husí stehna lze konfitovat, tedy pomalu dusit ve vlastním tuku.
Husí stehna zmasilá, drůbeží maso hlubocezmrazené.
Skladujte při teplotě -18°C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
Kotlety poskytují křehké, velmi jemně mramorované maso s ponechaným žebrem a na povrchu jsou pokryty vrstvou tuku. Maso ze zadní části hřbetu je křehké a libové, z přední části více prorostlé, a tedy šťavnatější.
Nasekáním ...
Nenašli jste požadované zboží? Nechce se Vám je hledat? Máte speciální přání?
Popište nám je, pokusíme se je vyřešit. Pokud zadáte telefon, zavoláme Vám.
Vaši poptávku jsme úspěšně přijali. Děkujeme za Váš zájem o naše služby, ozveme se Vám v nejkratším možném termínu.
Vyplňte všechna povinná pole.
Zavoláme Vám zpět
Máte na nás dotaz a nechcete utrácet za telefon? Zadejte Vaše telefonní číslo a preferovaný čas volání,
zavoláme Vám zpět. Služba pouze v rámci ČR.
Váš požadavek na zpětné volání jsme úspěšně přijali. Děkujeme za Váš zájem o naše služby, zavoláme Vám v požadovaném termínu