- 292652
- Skladem
Skladem
Sypký kořenicí přípravek, směs koření.
Zavírací sáček nyní uchovává chuť a aroma
Bez přidaného glutamátu
Skořice mletá
Koriandr mletý
Badyán mletý
Nové koření mleté
Hřebíček mletý
Anýz mletý
Muškátový ořech mletý
Muškátový květ mletý
Fenykl mletý
Celer - Může obsahovat
Mléko - Může obsahovat
Hořčice - Může obsahovat
Sezam - Obsahuje
Sója - Obsahuje
na 100 g výrobku: | |
---|---|
Energie | 1912 kJ/451 kcal |
Tuky | 3,7 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Sacharidy | 74,8 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 4,8 g |
Sůl | 0 g |
VITANA, a.s.
Mělnická 133
277 32 Byšice
Česká republika
Domácí perník
Ingredience: 165 g melasy, 65 g másla, 100 g hnědého cukru, 50 ml vody, 3 vejce, 300 g hladké mouky, kypřicí prášek do pečiva, 2 lžíce kořenicí směsi Perníkové koření
Na malé pánvi rozehřejte melasu, až začne bublat. Pánev odstavte a vmíchejte máslo. Melasu dejte do mísy a elektrickým šlehačem smíchejte se směsí koření, hnědého cukru, kypřicího prášku a vody. Postupně vmíchejte vejce. Do směsi prosejte mouku a při nízké rychlosti šlehejte 1 minutu. Zvyšte rychlost a šlehejte další 1 minutu. Těsto nalijte do vymazané kruhové formy o rozměru 20 cm. Pečte cca 45 minut v troubě vyhřáté na 175 °C. Po upečení nechte perník 5 minut zchladnout, následně vyklopte.