- IN.0000.0764.99
- Skladem
Skladem
Maso z roštěnce se hodí pro celou řadu úprav – nejčastěji se podává v minutkové úpravě, hodí se také k pozvolnému pečení vcelku, dušení či na přípravu závitků. Skvěle chutná v úpravě na přírodno, s houbami nebo podlévané červeným vínem. Nízká roštěná je skvělá také na roastbeef a z její střední části se řežou oblíbené steaky Striploin. V našich končinách jsme zvyklí na roštěnou bez povrchového tuku – nejčastější využití totiž nacházela při přípravě dušených plátků a španělských ptáčků. U steaků je naopak tukové krytí velmi žádoucí.
Entrecote - Tento kus je část masa na hranici mezi nízkým a vysokým roštěncem.
Hovězí vysoká roštěná, hovězí maso, výsekové, chlazené. Vakuově baleno.
Skladujte při teplote 0°C do 4°C.
Hovězí maso
Výrobce/Distributor: Rotterdam Trading Office DALSTEINDREEF 101 T/M 139 AMSTERDAM, 1100 AD 789 NL