- IN.0000.0749.27
- Skladem
Skladem
Drť z originálních karamelizovaných sušenek.
Oživte své recepty o Lotus Biscoff
Věděli jste, že jedinečná chuť sušenek Lotus Biscoff se výborně hodí do mnoha receptů?
Pšeničná mouka
Cukr
Rostlinné oleje (certifikovaný udržitelný palmový, řepkový)
Kandys sirup
Kypřicí látka (hydrogenuhličitan sodný)
Sójová mouka
Sůl
Skořice
Sója - Obsahuje
Pšenice - Obsahuje
100g | |
---|---|
Energetická Hodnota | 2032 kJ/484 kcal |
Tuky | 19,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 8,0 g |
Sacharidy | 72,6 g |
- z toho cukry | 38,1 g |
Vláknina | 1,3 g |
Bílkoviny | 4,9 g |
Sůl | 0,92 g |
Lotus Bakeries Belgie NV
Gentstraat 52
B-9971 Lembeke
Belgium
KRÉM Z MASCARPONE S LOTUS BISCOFF A JAHODAMI
Recept pro 6 osob
- 250 g mascarpone
- 60 g moučkového cukru
- 1 polévková lžíce amaretta
- 100 ml šlehačky
- 25 g cukru
- 8 g vanilkového cukru
- 65 g Lotus Biscoff drť
- 500 g jahod
- 6 skleniček
1. Rozmixujte mascarpone, moučkový cukr a amaretto. Ušlehejte smetanu s cukrem a vanilkovým cukrem. Přidejte k mascarpone.
2. Umyjte jahody, nechte je okapat. Jahody poté rozkrájejte na kousky a rozdělte na 6 porcí.
3. Rozdělte Lotus Biscoff drť na 6 porcí. Do skleniček dávejte vždy vrstvu sušenek, kousky jahod a vrstvu mascarpone. Takto opakujte do naplnění skleniček. Navrch umístěte na ozdobu pár kousků jahod.
4. Umístěte do ledničky min. na 4 hodiny, než dezert ztuhne.