- IN.0000.0785.05
- Skladem
Skladem
Pizza quattro formaggi. Hluboce zmrazený výrobek.
Pizza italského typu
Mozzarella, Ementál, Čedar, Niva
Tenká a křupavá
Pečeno na kameni
Korpus 54% (PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, jedlá sůl, cukr, pekařské droždí, JEČNÝ slad), rajčatová omáčka 17,5% (rajčata drcená, cukr, jedlá sůl, oregano), SÝR MOZZARELLA 11,7%, SÝR EMENTÁL 8,2% (MLÉKO, jedlá sůl, mlékárenské kultury, barvivo: beta-karoten/E160a), SÝR ČEDAR 4,7% (MLÉKO, jedlá sůl, mlékárenské kultury, barvivo: annato/E160b), SÝR NIVA 2,9%, bazalka, česnek
Obiloviny obsahující lepek, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
na 100g | |||
---|---|---|---|
Energetická hodnota (kJ) | 1090 | ||
Energetická hodnota (kcal) | 260 | ||
Tuky (g) | 9.8 | ||
z toho nasycené (g) | 4.6 | ||
Sacharidy (g) | 32 | ||
z toho cukry (g) | 1.7 | ||
Bílkoviny (g) | 11 | ||
Sůl (g) | 1.4 |
Elektrická trouba - 200 °C - 11-15 minut
Pizzu před pečením nerozmrazujte.
1. Předehřejte troubu na požadovanou teplotu.
2. Před vlastní přípravou z pizzy odstraňte krycí fólii.
3. Položte pizzu na horký plech do střední části trouby předehřáté na požadovanou teplotu a pečte po uvedenou dobu.
Pokud během přípravy měníte teplotu v troubě, upravte podle potřeby dobu pečení.
Výrobce/Distributor: FrostFood a.s., Rokytnice v Orlických horách 41, Česká republika Tel.:+420 494 337 611, fax: +420 494 337 659