Celkem za položky: 0.00 Kč
Vratné zálohy, obaly: 0.00 Kč
Celkem slevy: 0.00 Kč
Celkem za košík: 0.00 Kč
Skladem
Maso halibuta obsahuje větší množství tuku a hodně omega-3 mastných kyselin. Výborně se hodí k pečení, dušení, grilování a smažení. Vynikající chutí překvapí také v uzené podobě, v syrovém stavu se objevuje v sushi. I když velmi dobře přijímá marinádu, není vhodné – podobně jako u jiných bělomasých ryb – přebít jemnou chuť masa výrazným kořením.
Halibut grónský - filet bez kůže ROZMRAZENO.
Latinský název: Reinhardtius hippoglossoides.
Způsob produkce: Pochází z mořského lovu.
Ryby a výrobky z nich
Výrobce/Distributor: Nielsen Seafood APS, Sct. Knuds Park 36, Hjoerring 9800 Denmark