Tento výrobek je prodáván na váhu a nemusí mít přesnou cenu. Vložením tohoto výrobku do košíku souhlasíte s tím, že výsledná cena objednávky se reálně může mírně lišit dle hmotnostní odchylky. Případný přeplatek či nedoplatek bude vyrovnán při předání zboží.

Hovězí zadní - loupaná plec cca 1,5kg

Celkem hlasů: 1

Skladem

  • Vaše cena
  • Země původu:NěmeckoVlajka D
  • Cena za 1 kg315.00
  • Kód výrobku:IN.0000.0787.14

Loupaná neboli plochá plec poskytuje velmi chutné libové maso. Během jatečného zpracování se na rozdíl od jiných částí nevykrajuje ani nevykosťuje, ale odlupuje přímo od lopatky – odtud také pramení její název. Maso je jemně mramorované a jeho střed je protkaný silnou šlachou, která tepelnou úpravou změkne a zrosolovatí, a maso díky ní zůstává i po tepelné úpravě šťavnaté.

Řez se skvěle hodí k pečení a dušení a je oblíbenou volbou kuchařů při přípravě tradičních českých omáček jako svíčková na smetaně, koprová nebo rajská. Připravit ji lze také na víně, houbách, používá se na ragú a výborně chutná vařená nebo uzená. Vyzrálé maso se využívá na minutky – připravují se z něj například oblíbené steaky Top blade.

Hovězí maso výsekové chlazené - Loupaná plec, hovězí zadní.

Skladujte při teplotě +0 až +2°C. Po rozbalení ihned zpracujte.

Hovězí maso

Neuvádí se

Neuvádí se

Distributor: Animalco a.s.

Související zboží

Metro Chef Chuck Tender IRL (Irsko) cca 1kg

Metro Chef Chuck Tender IRL (Irsko) cca 1kg

  • IN.0000.0724.92
  • Skladem
Hovězí maso chlazené. Narozeno a vykrmeno: Irso. Poraženo: Irsko. Bouráno: Irsko.
Detail výrobku
399.00
Bervini Rump Steak (Argentina) porce 300g

Bervini Rump Steak (Argentina) porce 300g

  • IN.0000.0723.32
  • Skladem
Rump Steak z Argentiny. Porce 1 x 300g. Skladujte při teplotě 0-2°C
Detail výrobku
259.00
Hovězí zadní - falešná svíčková cca 2kg

Hovězí zadní - falešná svíčková cca 2kg

  • IN.0000.0764.99
  • Skladem
Hovězí maso výsekové chlazené - zadní bez kosti - kulatá plec. Země původu - dle aktuální nabídky: Belgie, Nizozemsko, Česká republika
Detail výrobku
519.00
CZ Hovězí kosti - harfy cca 3kg

CZ Hovězí kosti - harfy cca 3kg

  • IN.0000.0725.01
  • Skladem
Hovězí harfy - kosti.
Detail výrobku
235.00
Metro Chef Hovězí žebra řezaná cca 800g

Metro Chef Hovězí žebra řezaná cca 800g

  • IN.0000.0787.15
  • Skladem
Řez se skládá z vrchního libového plátku a prorostlé střední části, která leží na kosti. Ke změknutí masa je zapotřebí delší tepelné úpravy – vařené maso pak lze podávat samostatně s hořčicí a křenem nebo smetanovými ...
Detail výrobku
143.92
Polička Hovězí přední bez kosti - krk cca 2kg

Polička Hovězí přední bez kosti - krk cca 2kg

  • IN.0000.0732.15
  • Skladem
Mramorovaná část hovězího, která má částečně podíl silnějších svalových vláken, vaziva a šlach. Vyžaduje delší tepelnou úpravu dušením nebo vařením. Vhodné přidat do mixu mletého masa, použít na přípravu guláše ...
Detail výrobku
628.00
Hovězí vysoká roštěná entrecote (Brazílie) cca 1,7kg

Hovězí vysoká roštěná entrecote (Brazílie) cca 1,7kg

  • IN.0000.0777.82
  • Skladem
Maso z roštěnce se hodí pro celou řadu úprav – nejčastěji se podává v minutkové úpravě, hodí se také k pozvolnému pečení vcelku, dušení či na přípravu závitků. Skvěle chutná v úpravě na přírodno, s houbami nebo ...
Detail výrobku
1 018.30
Hovězí oháňka špalíky cca 1kg

Hovězí oháňka špalíky cca 1kg

  • IN.0000.0772.07
  • Skladem
Hovězí neboli volská oháňka je zakončením páteře a nachází se za květovou špičkou. Poskytuje velice jemné a gurmety oceňované maso. Uplatní se při přípravě hovězího vývaru, výtečně chutná i dušená nebo ...
Detail výrobku
339.00
Polička Morkové kosti cca 1,2kg

Polička Morkové kosti cca 1,2kg

  • IN.0000.0787.16
  • Skladem
Morkové kosti, oblíbená ingredience vhodná nejen k přípravě vývarů, se získávají ze stehenních, ramenních a holenních kostí hovězího dobytka. Morkové kosti se s oblibou využívají na polévky, vývary a demi-glace. Lze je také ...
Detail výrobku
155.88
Polička Hovězí přední s kostí - žebro cca 1,5kg

Polička Hovězí přední s kostí - žebro cca 1,5kg

  • IN.0000.0784.59
  • Skladem
Žebro se řadí k přednímu hovězímu masu a vykrajuje se z hrudní části pod plecí. Podle konkrétního umístění se rozlišuje na žebro vysoké a holé. Patří k cenově dostupným řezům a výtečně se hodí k vaření a přípravě ...
Detail výrobku
268.50