Tento výrobek je prodáván na váhu a nemusí mít přesnou cenu. Vložením tohoto výrobku do košíku souhlasíte s tím,
že výsledná cena objednávky se reálně může mírně lišit dle hmotnostní odchylky. Případný přeplatek či nedoplatek bude vyrovnán při předání zboží.
Hovězí neboli volská oháňka je zakončením páteře a nachází se za květovou špičkou. Poskytuje velice jemné a gurmety oceňované maso. Uplatní se při přípravě hovězího vývaru, výtečně chutná i dušená nebo ...
Maso z mladého býka
Hovězí roštěnec je hřbetní část zadní čtvrti. Svalovinu tvoří poměrně rozsáhlé svalové celky hřbetních svalů, které jsou zvlášť mohutné v přední části. Na povrchu roštěnce je podle tučnosti ...
Morkové kosti, oblíbená ingredience vhodná nejen k přípravě vývarů, se získávají ze stehenních, ramenních a holenních kostí hovězího dobytka.
Morkové kosti se s oblibou využívají na polévky, vývary a demi-glace. Lze je také ...
Maso z roštěnce se hodí pro celou řadu úprav – nejčastěji se podává v minutkové úpravě, hodí se také k pozvolnému pečení vcelku, dušení či na přípravu závitků. Skvěle chutná v úpravě na přírodno, s houbami nebo ...
Maso z roštěnce se hodí pro celou řadu úprav – nejčastěji se podává v minutkové úpravě, hodí se také k pozvolnému pečení vcelku, dušení či na přípravu závitků. Skvěle chutná v úpravě na přírodno, s houbami nebo ...
Nenašli jste požadované zboží? Nechce se Vám je hledat? Máte speciální přání?
Popište nám je, pokusíme se je vyřešit. Pokud zadáte telefon, zavoláme Vám.
Vaši poptávku jsme úspěšně přijali. Děkujeme za Váš zájem o naše služby, ozveme se Vám v nejkratším možném termínu.
Vyplňte všechna povinná pole.
Zavoláme Vám zpět
Máte na nás dotaz a nechcete utrácet za telefon? Zadejte Vaše telefonní číslo a preferovaný čas volání,
zavoláme Vám zpět. Služba pouze v rámci ČR.
Váš požadavek na zpětné volání jsme úspěšně přijali. Děkujeme za Váš zájem o naše služby, zavoláme Vám v požadovaném termínu