Celkem za položky: 0.00 Kč
Vratné zálohy, obaly: 0.00 Kč
Celkem slevy: 0.00 Kč
Celkem za košík: 0.00 Kč
Skladem
Řez se skládá z vrchního libového plátku a prorostlé střední části, která leží na kosti. Ke změknutí masa je zapotřebí delší tepelné úpravy – vařené maso pak lze podávat samostatně s hořčicí a křenem nebo smetanovými omáčkami, využijete je do gulášové polévky nebo jako vložku do vývaru. Hodí se i k pozvolnému pečení a dušení, vrchní libový plátek z vyzrálého řezu lze využít na minutky.
Hovězí přední - žebro s kostí, chlazené.
Skladujte při teplotě: od +1°C do +4°C.
Hovězí maso
Neuvádí se
Neuvádí se
Kostelecké uzeniny, a.s., č.p.60, 588 61 Kostelec, Česká republika