Celkem za položky: 0.00 Kč
Vratné zálohy, obaly: 0.00 Kč
Celkem slevy: 0.00 Kč
Celkem za košík: 0.00 Kč
Skladem
Bůček se výtečně hodí k pečení a grilování, a to jak vcelku, tak pokrájený na plátky. Před úpravou se maso často nakládá do pikantních marinád, například z piva, medu, zázvoru a různých druhů koření. Oblíbené je také v uzené podobě, vykostěný bůček se používá k výrobě slaniny. Rozkrojený na plát se hodí na přípravu rolády.
Vepřový bok bez kosti s kůží, výsekové maso, vakuově baleno.
Vepřové maso
Neuvádí se
Výrobce/Distributor: Kostelecké uzeniny a.s., provozovna Planá nad Lužnicí, Průmyslová 499, 391 11 Planá nad Lužnicí, Česká republika