- IN.000.240139
- Skladem
Skladem
Jemný bramborový škrob.
Bramborový škrob
Cereálie obsahující lepek - Může obsahovat
Vejce - Může obsahovat
Lupina - Může obsahovat
Mléko - Může obsahovat
Ořechy - Může obsahovat
Arašídy - Může obsahovat
Sezam - Může obsahovat
Sója - Může obsahovat
na 100 g: | |
---|---|
Energetická hodnota: | 1370 kJ 322 kcal |
Tuky: | 0,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy: | 80 g |
z toho cukry: | <0,5 g |
Bílkoviny | <0,5 g |
Sůl: | 0,32 g |
Natura, a.s.
Hamry 1596
580 01 Havlíčkův Brod
Česká republika
Možné použití bramborového škrobu pro přípravu bábovek.
Používá se pro přípravu moučníků, dortů, keksů, omelet a všeho drobného pečiva.
Výborně se hodí na zahuštění omáček. Všechny tyto pokrmy mají potom zvláštní jemnou chuť.
Náš tip:
Česká bábovka
Suroviny: 200 g cukru, 6 vajec, 120 g Solamylu, 60 g hrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 1 lžička rumu, 2 polévkové lžíce rozpuštěného másla, 1 vanilkový cukr.
Žloutky s cukrem utřeme, přidáme rum, a postupně vmícháme ušlehaný sníh z bílků střídavě s moukou smíchanou se Solamylem a vanilkovým cukrem. Nakonec přidáme rozpuštěné máslo. Pečeme zvolna v tukem vymaštěné a moukou vysypané formě, vychladlé vyklopíme a pocukrujeme.