Tento výrobek je prodáván na váhu a nemusí mít přesnou cenu. Vložením tohoto výrobku do košíku souhlasíte s tím,
že výsledná cena objednávky se reálně může mírně lišit dle hmotnostní odchylky. Případný přeplatek či nedoplatek bude vyrovnán při předání zboží.
Jehněčí kýta poskytuje vynikající a vysoce kvalitní maso, které se hodí pro celou řadu kuchyňských úprav – pečení, dušení i minutky. Patří k největším částem jehněčího – spolu se zadním kolenem tvoří 30% podíl ...
Vzhledem k charakteru masa a vysokému podílu vaziva je pro jehněčí kolínka nejlepší dlouhá tepelná úprava dušením nebo pečením, během níž maso změkne a zkřehne. Vykostěné koleno lze nakrájet na menší části a použít do ...
Samotná husí stehna lze konfitovat, tedy pomalu dusit ve vlastním tuku.
Husí stehna zmasilá, drůbeží maso hlubocezmrazené.
Skladujte při teplotě -18°C. Po rozmrazení znovu nezmrazujte!
Jehněčí plec neboli ramínko je skvělou volbou pro přípravu dušených pokrmů. Ve srovnání s kýtou je tučnější a také výrazně menší – její podíl na celkové hmotnosti činí cca 17%.
Maso z plece má sytě červenou barvu a ...
Šumavská Zvěřina Divoké prase - maso na guláš mraž. cca 1kg
IN.000.394110
Skladem
Divoké prase guláš - mražený. Výrobek je určen k tepelné úpravě.
NAROZENO - volně žijící zvěř,
VYKRMENO - volně žijící zvěř,
PORAŽENO - odloveno mysliveckým způsobem.
Skladujte při teplotě – 18 °C nebo nižší. Po ...
Nenašli jste požadované zboží? Nechce se Vám je hledat? Máte speciální přání?
Popište nám je, pokusíme se je vyřešit. Pokud zadáte telefon, zavoláme Vám.
Vaši poptávku jsme úspěšně přijali. Děkujeme za Váš zájem o naše služby, ozveme se Vám v nejkratším možném termínu.
Vyplňte všechna povinná pole.
Zavoláme Vám zpět
Máte na nás dotaz a nechcete utrácet za telefon? Zadejte Vaše telefonní číslo a preferovaný čas volání,
zavoláme Vám zpět. Služba pouze v rámci ČR.
Váš požadavek na zpětné volání jsme úspěšně přijali. Děkujeme za Váš zájem o naše služby, zavoláme Vám v požadovaném termínu