Tento výrobek je prodáván na váhu a nemusí mít přesnou cenu. Vložením tohoto výrobku do košíku souhlasíte s tím, že výsledná cena objednávky se reálně může mírně lišit dle hmotnostní odchylky. Případný přeplatek či nedoplatek bude vyrovnán při předání zboží.

Treska obecná filet cca 400g

Celkem hlasů: 1

Skladem

  • Vaše cena
  • Země původu:DánskoVlajka DK
  • Cena za 1 kg799.00
  • Kód výrobku:IN.0000.0725.65

Díky dostatku pohybu i bohaté, pestré a zdravé stravě je bílé tresčí maso pevné, jemné a šťavnaté. Je libovější než maso jiných ryb tohoto druhu a nemá mnoho kostí. Skvěle voní a chutná a navíc obsahuje vitaminy B1, B2 a B12, dále draslík, sodík, hořčík, vápník a fosfor. Ze zhruba 200g filetů lze připravit širokou škálu pokrmů středomořské či asijské kuchyně. Ingredience nesmějí přehlušit jemnou chuť rybího masa, jehož vlastnosti nejlépe vyniknou při šetrném vaření v teplotě 71–82 °C nebo při přípravě v páře. Rybu lze také péct, smažit, fritovat či grilovat jak vcelku, tak ve formě filetů. Tresčí maso se snadno rozpadá, proto šéfkuchaři doporučují pečlivé dodržování času tepelné úpravy a opatrné zacházení: filet na pánvi nebo na grilu by se měl obracet pouze jednou, aby na talíři dobře vypadal.

Chuť masa se nejlépe rozvine, pokud uvnitř zůstane průhledné. Klasickou variantou je pečení jemně osolené a opepřené tresky s kůží. Jemný a chutný pokrm vznikne vařením tresčího masa ve vývaru se zeleninou a čerstvými bylinkami. Tradičním norským předkrmem je treska marinovaná zasyrova ve vysoce kvalitním oleji.

Treska obecná - filet. Latinský název: Gadus morhua.

Způsob produkce: Uloveno v moři.

Ryby a výrobky z nich

Výrobce/Distributor: ARNE NIELSEN Fiskeesport A/S, Nordvestkajen 3, 9850 Hirtshals, Dánsko

Související zboží

Cesare Sépie v oleji 200g

Cesare Sépie v oleji 200g

  • 255733
  • Skladem
Grilované sépie v oleji
Detail výrobku
249.00
Cesare Carpaccio z chobotnice 150g

Cesare Carpaccio z chobotnice 150g

  • 255734
  • Skladem
Carpaccio z chobotnice
Detail výrobku
179.00
Cesare Regnoli Sardelky marinované filety 200g

Cesare Regnoli Sardelky marinované filety 200g

  • 199032
  • Skladem
Ančovičky marinované filety
Detail výrobku
159.00
Fine Life Zavináče (pevný podíl 280g) 400g

Fine Life Zavináče (pevný podíl 280g) 400g

  • IN.000.260551
  • Skladem
Výrobek z marinovaných sleďů, s cukrem a sladidlem. Čistá hmotnost po odkapání 140g. Skladujte při teplotě od +1°C do +8°C. Po otevření obalu ihned spotřebujte.
Detail výrobku
69.90
Labeyrie Krevety Natural 100g

Labeyrie Krevety Natural 100g

  • 239279
  • Skladem
Krevety vařené a loupané
Detail výrobku
149.00
Okoun nilský filet bez kůže cca 300g

Okoun nilský filet bez kůže cca 300g

  • IN.0000.0725.62
  • Skladem
Okoun nilský. Čerstvý filet bez kůže. VĚDECKÝ NÁZEV-LATINALates niloticus ZPŮSOB PRODUKCEOdlov ve sladkých vodách ZPŮSOB ODLOVUZatahovací tenatove síťe a podobné síťe Skladujte při teplotě od 0 do +2°C
Detail výrobku
140.70
Via Maris Sleďové prstýnky s cibulkou 200g

Via Maris Sleďové prstýnky s cibulkou 200g

  • IN.000.362.644
  • Skladem
Marinované sleďové filé s marinovanou cibulí. Pevný podíl 150g. Skladujte při teplotě 0 - 7C.
Detail výrobku
66.90
Claresse filet cca 250g

Claresse filet cca 250g

  • IN.0000.0749.84
  • Skladem
Tato sladkovodní ryba má lahodnou a jemnou chuť, pevnou strukturu a je jednoduchá na přípravu. Chutí připomíná spíše mořskou rybu a výborně chutná přírodně na pánvi s cibulí nebo jako smažená. Claresse (druh sumečka ...
Detail výrobku
117.25
Halibut grónský, filet bez kůže cca 400g

Halibut grónský, filet bez kůže cca 400g

  • IN.0000.0725.58
  • Skladem
Maso halibuta obsahuje větší množství tuku a hodně omega-3 mastných kyselin. Výborně se hodí k pečení, dušení, grilování a smažení. Vynikající chutí překvapí také v uzené podobě, v syrovém stavu se objevuje v sushi. I když ...
Detail výrobku
287.60
Cesare Mušle v oleji 200g

Cesare Mušle v oleji 200g

  • 255731
  • Skladem
Grilované mušle v oleji
Detail výrobku
169.00