Tento výrobek je prodáván na váhu a nemusí mít přesnou cenu. Vložením tohoto výrobku do košíku souhlasíte s tím, že výsledná cena objednávky se reálně může mírně lišit dle hmotnostní odchylky. Případný přeplatek či nedoplatek bude vyrovnán při předání zboží.

Treska obecná filet cca 400g

Celkem hlasů: 1

Skladem

  • Vaše cena
  • Země původu:DánskoVlajka DK
  • Cena za 1 kg799.00
  • Kód výrobku:IN.0000.0725.65

Díky dostatku pohybu i bohaté, pestré a zdravé stravě je bílé tresčí maso pevné, jemné a šťavnaté. Je libovější než maso jiných ryb tohoto druhu a nemá mnoho kostí. Skvěle voní a chutná a navíc obsahuje vitaminy B1, B2 a B12, dále draslík, sodík, hořčík, vápník a fosfor. Ze zhruba 200g filetů lze připravit širokou škálu pokrmů středomořské či asijské kuchyně. Ingredience nesmějí přehlušit jemnou chuť rybího masa, jehož vlastnosti nejlépe vyniknou při šetrném vaření v teplotě 71–82 °C nebo při přípravě v páře. Rybu lze také péct, smažit, fritovat či grilovat jak vcelku, tak ve formě filetů. Tresčí maso se snadno rozpadá, proto šéfkuchaři doporučují pečlivé dodržování času tepelné úpravy a opatrné zacházení: filet na pánvi nebo na grilu by se měl obracet pouze jednou, aby na talíři dobře vypadal.

Chuť masa se nejlépe rozvine, pokud uvnitř zůstane průhledné. Klasickou variantou je pečení jemně osolené a opepřené tresky s kůží. Jemný a chutný pokrm vznikne vařením tresčího masa ve vývaru se zeleninou a čerstvými bylinkami. Tradičním norským předkrmem je treska marinovaná zasyrova ve vysoce kvalitním oleji.

Treska obecná - filet. Latinský název: Gadus morhua.

Způsob produkce: Uloveno v moři.

Ryby a výrobky z nich

Výrobce/Distributor: ARNE NIELSEN Fiskeesport A/S, Nordvestkajen 3, 9850 Hirtshals, Dánsko

Související zboží

Okoun nilský filet bez kůže cca 300g

Okoun nilský filet bez kůže cca 300g

  • IN.0000.0725.62
  • Skladem
Okoun nilský. Čerstvý filet bez kůže. VĚDECKÝ NÁZEV-LATINALates niloticus ZPŮSOB PRODUKCEOdlov ve sladkých vodách ZPŮSOB ODLOVUZatahovací tenatove síťe a podobné síťe Skladujte při teplotě od 0 do +2°C
Detail výrobku
140.70
JM Cavi-art kaviár červený 100g

JM Cavi-art kaviár červený 100g

  • 285035
  • Skladem
Výrobek z mořských řas s příchutí červeného kaviáru
Detail výrobku
89.90
Salát Wakame z mořských řas 250g

Salát Wakame z mořských řas 250g

  • IN.0000.0751.79
  • Skladem
Salát wakame z mořských řas
Detail výrobku
149.00
Feinkost Dittmann sardelové filetky v oleji 100g

Feinkost Dittmann sardelové filetky v oleji 100g

  • 87712
  • Skladem
Detail výrobku
119.00
Via Maris Sleďové prstýnky s cibulkou 200g

Via Maris Sleďové prstýnky s cibulkou 200g

  • IN.000.362.644
  • Skladem
Marinované sleďové filé s marinovanou cibulí. Pevný podíl 150g. Skladujte při teplotě 0 - 7C.
Detail výrobku
66.90
Labeyrie Krevety Natural 100g

Labeyrie Krevety Natural 100g

  • 239279
  • Skladem
Krevety vařené a loupané
Detail výrobku
149.00
Pražma královská celá kuchaná cca 350g

Pražma královská celá kuchaná cca 350g

  • IN.0000.0725.64
  • Skladem
Jemné maso s vynikající chutí obsahuje poměrně málo kostí a tuku, zato je bohaté na bílkoviny. Příprava je rychlá a snadná, je však třeba počítat s menší pevností masa a při vaření či přípravě v páře používat nízkou ...
Detail výrobku
160.65
Varmuža Uzenáčky v rosolu 500g

Varmuža Uzenáčky v rosolu 500g

  • 135060
  • Skladem
Výrobek z uzených makrel v rosolu.
Detail výrobku
155.00
Cesare Carpaccio z chobotnice 150g

Cesare Carpaccio z chobotnice 150g

  • 255734
  • Skladem
Carpaccio z chobotnice
Detail výrobku
179.00
Claresse filet cca 250g

Claresse filet cca 250g

  • IN.0000.0749.84
  • Skladem
Tato sladkovodní ryba má lahodnou a jemnou chuť, pevnou strukturu a je jednoduchá na přípravu. Chutí připomíná spíše mořskou rybu a výborně chutná přírodně na pánvi s cibulí nebo jako smažená. Claresse (druh sumečka ...
Detail výrobku
117.25