Tento výrobek je prodáván na váhu a nemusí mít přesnou cenu. Vložením tohoto výrobku do košíku souhlasíte s tím, že výsledná cena objednávky se reálně může mírně lišit dle hmotnostní odchylky. Případný přeplatek či nedoplatek bude vyrovnán při předání zboží.

Treska obecná filet cca 400g

Celkem hlasů: 1

Skladem

  • Vaše cena
  • Země původu:DánskoVlajka DK
  • Cena za 1 kg799.00
  • Kód výrobku:IN.0000.0725.65

Díky dostatku pohybu i bohaté, pestré a zdravé stravě je bílé tresčí maso pevné, jemné a šťavnaté. Je libovější než maso jiných ryb tohoto druhu a nemá mnoho kostí. Skvěle voní a chutná a navíc obsahuje vitaminy B1, B2 a B12, dále draslík, sodík, hořčík, vápník a fosfor. Ze zhruba 200g filetů lze připravit širokou škálu pokrmů středomořské či asijské kuchyně. Ingredience nesmějí přehlušit jemnou chuť rybího masa, jehož vlastnosti nejlépe vyniknou při šetrném vaření v teplotě 71–82 °C nebo při přípravě v páře. Rybu lze také péct, smažit, fritovat či grilovat jak vcelku, tak ve formě filetů. Tresčí maso se snadno rozpadá, proto šéfkuchaři doporučují pečlivé dodržování času tepelné úpravy a opatrné zacházení: filet na pánvi nebo na grilu by se měl obracet pouze jednou, aby na talíři dobře vypadal.

Chuť masa se nejlépe rozvine, pokud uvnitř zůstane průhledné. Klasickou variantou je pečení jemně osolené a opepřené tresky s kůží. Jemný a chutný pokrm vznikne vařením tresčího masa ve vývaru se zeleninou a čerstvými bylinkami. Tradičním norským předkrmem je treska marinovaná zasyrova ve vysoce kvalitním oleji.

Treska obecná - filet. Latinský název: Gadus morhua.

Způsob produkce: Uloveno v moři.

Ryby a výrobky z nich

Výrobce/Distributor: ARNE NIELSEN Fiskeesport A/S, Nordvestkajen 3, 9850 Hirtshals, Dánsko

Související zboží

Via Maris Sleďové prstýnky s cibulkou 200g

Via Maris Sleďové prstýnky s cibulkou 200g

  • IN.000.362.644
  • Skladem
Marinované sleďové filé s marinovanou cibulí. Pevný podíl 150g. Skladujte při teplotě 0 - 7C.
Detail výrobku
66.90
Treska tmavá filet bez kůže cca 300g

Treska tmavá filet bez kůže cca 300g

  • IN.0000.0725.66
  • Skladem
Velmi aromatické, pevné a libové maso je zasyrova šedočervené a bledne až po tepelné úpravě. Právě kvůli tmavé barvě masa nepatřil dříve tento druh tresky k oblíbeným rybám, ale příznivý poměr kvality k ceně a vynález ...
Detail výrobku
137.70
Cesare Carpaccio z chobotnice 150g

Cesare Carpaccio z chobotnice 150g

  • 255734
  • Skladem
Carpaccio z chobotnice
Detail výrobku
179.00
ARO Losos uzený plátky 100g

ARO Losos uzený plátky 100g

  • IN.000.458971
  • Skladem
Uzený losos obecný plátky. Skladujte při teplotě 0-6 °C. Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Detail výrobku
119.00
Cesare Mušle v oleji 200g

Cesare Mušle v oleji 200g

  • 255731
  • Skladem
Grilované mušle v oleji
Detail výrobku
169.00
Halibut grónský, filet bez kůže cca 400g

Halibut grónský, filet bez kůže cca 400g

  • IN.0000.0725.58
  • Skladem
Maso halibuta obsahuje větší množství tuku a hodně omega-3 mastných kyselin. Výborně se hodí k pečení, dušení, grilování a smažení. Vynikající chutí překvapí také v uzené podobě, v syrovém stavu se objevuje v sushi. I když ...
Detail výrobku
287.60
JM Cavi-art kaviár červený 100g

JM Cavi-art kaviár červený 100g

  • 285035
  • Skladem
Výrobek z mořských řas s příchutí červeného kaviáru
Detail výrobku
89.90
Cesare Salát Mořské plody Extra 200g

Cesare Salát Mořské plody Extra 200g

  • 199034
  • Skladem
Detail výrobku
159.00
Pstruh potoční kuchaný cca 350g

Pstruh potoční kuchaný cca 350g

  • IN.0000.0749.87
  • Skladem
Pstruh potoční - celá ryba kuchaná. Latinský název: Salmo trutta fario. Způsob produkce: Sladkovodní chov.
Detail výrobku
146.65
MC Losos filet Trim D cca 1,5kg, vakuum

MC Losos filet Trim D cca 1,5kg, vakuum

  • IN.0000.0749.75
  • Skladem
Losos obecný - filet s kůží. Latinský název: Salmo salar. Způsob produkce: Produkt farmového chovu. Losos obecný (Salmo salar, angl. salmon) se řadí mezi sladkovodní ryby, přestože většinu života stráví ve slané vodě. Malí ...
Detail výrobku
1 273.50