Celkem za položky: 0.00 Kč
Vratné zálohy, obaly: 0.00 Kč
Celkem slevy: 0.00 Kč
Celkem za košík: 0.00 Kč
Skladem
Velmi aromatické, pevné a libové maso je zasyrova šedočervené a bledne až po tepelné úpravě. Právě kvůli tmavé barvě masa nepatřil dříve tento druh tresky k oblíbeným rybám, ale příznivý poměr kvality k ceně a vynález konzervace při vysoké teplotě jí zajistil popularitu.
Chuť masa vynikne především při smažení, lze ho však využít také na závitky, sekanou, rybí guláš, špízy a do rybích prstů, případně k solení, uzení či konzervování.
Treska tmavá - filet bez kůže. Latinský název: Pollachius virens.
Způsob produkce: Volný lov.
Ryby a výrobky z nich
Výrobce/Distributor: Nielsen Seafood APS Sct. Knuds Park 36 Hjoerring 9800 Denmark