- IN.0000.0777.96
- Skladem
Skladem
Vepřová pečeně se nachází z obou stran podél páteře mezi kýtou a krkovičkou. Setkat se s ní můžete také pod názvem karé, hřbet, kotleta nebo pečínka. Poskytuje velmi chutné a poměrně libové maso, které se skvěle hodí na minutky. Nejčastěji se vepřová pečeně využívá k přípravě přírodních řízků a grilovaných steaků. Vykostěné plátky se mohou smažit v trojobalu, ale oproti krkovici nejsou tak šťavnaté. Maso vcelku lze péci nebo dusit v troubě, hodí se také k přípravě rolád. Při delší úpravě je třeba volit nižší teplotu, aby se nevysušilo.
Vepřová pečeně bez kosti, výsekové maso. Vakuově baleno.
Skladujte při teplotě 0°C do 4°C.
Země původu - dle aktuální nabídky: Německo, Španělsko, Polsko
Jednosložková potravina
Na 100 g výrobku: Neuvádí se
Výrobce/Distributor: Viz etiketa