- 237857
- Skladem
Skladem
Lososové prsty.
Skladujte při teplotě -18°C nebo nižší.
Příprava jednoho balení
Trouba: Rozehřejte troubu na 220 °C (horkovzdušnou na 200 °C) a pečte zmrazené rybí prsty na plechu na pečení (vyloženém pečícím papírem) 12-15 minut.
Pánev: Rozehřejte olej a smažte zmrazené rybí prsty na středním stupni tepla 5-8 minut, několikrát obraťte.
Filé z lososa růžového (Oncorhynchus gorbuscha) 65 %, strouhanka 15% (pšeničná mouka, kvasnice, jedlá sůl, mletá paprika, kurkuma), voda, slunečnicový olej, pšeničná mouka, jedlá sůl.
Obiloviny obsahující lepek, Ryby a výrobky z nich, MŮŽE OBSAHOVAT: Měkkýši a výrobky z nich
Na 100 g výrobku: Energetická hodnota 864 kJ / 206 kcal / tuk 9,9 g / z toho nasycené mastné kyseliny 1,5 g / sacharidy 14 g / z toho cukry 1 g / bílkoviny 15 g / sůl 0,73 g
FRoSTA sp.z o.o., ul. Witebska 63, 85-778 Bydgoszcz, Polsko